About us

Lancel är ett vinälskande företag som drivs ifrån Karlstad och Bilbao i Spanien.

Ana Gresa, som startade företaget 2005, är född och uppvuxen utanför Bilbao. Sedan hon bosatte sig i Karlstad har hon importerat vin. 

Lancels vision är att importera stora viner från små familjära vingårdar. Med tiden har kontaktnätet i Spanien samt vinkunskapen ökat och vi kan idag presentera en vinlista med kvalitetsviner i alla prissegment. 

Lancel samarbetar med 24 olika vinproducenter och erbjuder ett sortiment ifrån några av Spaniens mest prisbelönta vingårdar och deras viner.

Vinlistan är bred och erbjuder viner i alla färger samt Cava och Corpinnat. I listan återfinns även 4st Vino de Pago gårdar, Vino de Pago som är Spaniens högsta vinappellation.

Lancel har god relation till alla producenter och har därför möjligheten att erbjuda flera olika vinresor som sker årligen. Resorna är mycket populära och fokuserar på mat och vin i kombination tillsammans med spansk kultur. Under vinresorna besöker man flera gårdar, får personliga rundturer, bor bekvämt och framför allt äter- och dricker gott. Du har även möjlighet att komponera ihop din egen resa efter önskemål och behov.

Lancel erbjuder även olika typer av spanska delikatesser bland annat chark, ost och olivoljor.

Vill du kontakta oss?

Info

Mejla oss

info@lancel.se

Ring oss

+46 70 972 29 01

Address​

Odengatan 5

653 40 KARLSTAD

Follow Us